Er zit iets aan te komen

2014-07-01 14.24.43-2

 

Een aankondiging!

(tromgeroffel)

Deze zomer werk ik aan een nieuw project. Aan meer dan één zelfs.

Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik bijna continu aan een project of drie-vier tegelijk werk, dus dit is meer regel dan uitzondering. Bovendien zijn mijn zomerse plannen nog een beetje geheim. Veel info valt in deze nieuwsbrief dus niet te rapen, maar toch dit:

in mijn literaire pijplijn zitten een paar Zoeperboeken, een young adult verhaal én een schitterend project met/voor het UZ Gent, dat ik samen met Ann De Bode mag maken. Vooral dat laatste schreeuwt momenteel zo hard om mijn aandacht dat mijn oren ervan gaan tuiten.

Voor de goede verstaander: ik moet werken. Telefoon en mail blijven onbeantwoord, de kinders lopen er verwaarloosd bij en de Echtgenoot valt danig te beklagen. Voorts zal ik meer off- dan online zijn, en dat is alvast een goede zaak. Want social media zijn en blijven een gigantische slokop van tijd en energie. (Wat niet wil zeggen dat u mij niet massaal mag blijven volgen – zie de knopkes hiernaast. Ha!)

Voilà.

En nu zwijg ik.

Wie meer wil weten, moet hier regelmatig maar eens komen kijken, óf zich op de nieuwsbrief abonneren. Want anders moet ik hier alles dubbel gaan knippen en plakken, en dat is uiteraard niet de bedoeling.

Tot ooit!

 

Spread the love

Eén gedachte over “Er zit iets aan te komen

  • 15 juli 2014 om 9:17
    Permalink

    Heel herkenbaar, die 3 à 4 projecten tegelijk :-). Ik ben benieuwd, veel succes alvast!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *