Afscheid

2015-01-23 13.02.19-1

2015 was een jaar van pijn en verlies en moeilijke beslissingen. Het was uiteraard ook een jaar met lichtpunten en mooie momenten, en dat we positief moeten blijven, dat het erger had gekund, dat alles niet zo zwart is en nog veel meer. Maar daar heb ik vandaag geen boodschap aan. Sorry.

2015 was het jaar dat begon met een allerlaatste kans die niet doorging, er volgde een ongeval waarbij iemand net geen arm of het leven verloor, een liefste nonkel die stierf, vriendschap die reddeloos verloren leek, een pracht van een huisdier dat na elf jaar op was, pijn – fysiek en anders –, een onvoorziene en erg dure renovatie net na het boeken van de droomreis, slapeloze nachten, nog meer pijn, juridische kwesties en een plots gevoel van immense onveiligheid die zich niet meer laat verjagen.
En toen werd het opeens nog het jaar dat eindigde met een verdomd moeilijke beslissing.

Deze morgen hebben we afscheid genomen van Niccolo. Hij was net geen jaar bij ons. Niccolo was een van de liefste, mooiste, grappigste en vrolijkste honden die ooit hebben rondgehuppeld.

Wij zullen hem ontzettend hard missen.

2016-01-01 20.51.28

Spread the love

Eén gedachte over “Afscheid

 • 2 januari 2016 om 11:55
  Permalink

  och Tine,
  Van een aantal zaken wist ik hoe moeilijk ze lagen, andere ervaringen worden niet zomaar op tafel gelegd.
  Het voelt donker aan allemaal.
  Zeker als jullie moesten afscheid nemen van Niccolo die, als ik dat goed heb, net kwam na die allerlaatste kans.
  Maar wie weet is die vriendschap niet onherroepelijk voorbij of zijn er andere inspirerende mensen die dit jaar in jullie leven stappen.
  Ik duim/droom voor jullie dat het een beter, mooier, waardevoller en gelukkiger jaar wordt. En ook dat alle pijnlijke ervaringen hun plaats krijgen om weg te slijten.
  Liefs
  Annemie

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *